Урината е вкусна, приятно е да я пиеш, както сок или джин. За първи път видях питие урина при едни наши семейни приятели. Напоследък да пиеш урина стана модно.
Това е част от блог, който подготвихме с мой приятел и колега зе един американски секс сайт! Той самият е почитател и горещ защитник на уринотерапият, както и съпругата му:
"Използването на урината по схема, различна от тази изпускателен канал - писуар предизвиква у много хора съмнение. Неотдавна жена ми лежеше във ваната и разтриваше кожата си, а аз стоях до нея и уринирах отгоре й. Някои приемат това за невярно - що за глупост. Но се появяват все повече и повече хора, които го приемат за правилно. Националната мъдрост учи, че собствената ни влага може да прочисти организма и да му придаде живителни сили. Преди векове нашите баби и дядовци се отправяли на полето или гората като изпивали по една чаша чиста сутрешна урина. Някои рани също се лекували с компрес от урина.

Аз самият не опитах веднага, но с времето сам дойдох до урофилията. Без да изпадам в биографични подробности ще ви дам някаква систематична информация, получена от собствения ми опит.

Колектив. Желателно е да се пие в компанията на близки хора, за да не се намери някой, който да пита в недоумение защо трябва да се пие урина. Аз лично, както вече отбелязах пия урина само с жена си и понякога с най-близките си приятели.

Вкус. Собствена урина. Чужда урина. Урината има характерен сладко-солен вкус и слаб, но също характерен мирис. Когато приемам нова порция винаги обръщам внимание на това дали урината ми се е изменила от предишния път. Внимание: да пиеш чужда урина е по-сложно, отколкото собствена : могат да възникнат неприятни усещания. Възможно е това да е чисто психологически ефект: нещо чуждо от чужд уриноизпускателен канал. Жена ми например неотдавна пи урина на своя приятелка и не беше много доволна. Но моята урина пие с радост, както и аз наейната. Някъде по средата на сеанса смесваме нашите урини в един коктейл.

Посуда, количество, технология. Урина можете да пиете от каквото си искате. Технологията е следната: сядате на детско гърне (хубаво измито), от него преливате в съда, който сте избрали и от него пиете. Що се касае до количеството, необходимо за удовлетворяване на удоволствието, то разбира се е строго индивидуално. Единствен съвет: не спирайте на една чаша. Няма да можете да усетите вкуса: постарайте се да изпиете и втора,трета. Непременно ще ви хареса.

Друго използване. Можете да уринирате един върху друг. Първо, това е много приятно. Второ, в облизването на тялото на партньора има несъмнен археотипичен смисъл. Очевидно можете и да уринирате в устата на партньора. Да призная опитвахме няколко пъти, но не се получи добре: беше ни смешно и това ни отвличаше от уринирането. Ако не да пиете урина, то опитайте поне да уринирате върху партньора си ... като начало.

Други добавки. На основата на прясната урина могат да се създадат интересни коктейли. С такова експериментаторство се занимаваме неотдавна, в много рецепти не сме уверени, но една можем да ви препоръчаме с пълна увереност. Половин чаша урина, четвърт чаша уиски, четвърт Кока-Кола и лед.

P.S. Ако срещате трудности в това да убедите приятел да пие урина, постарайте се да му я дадете тайно. Налейте урина във форма за лед, замразете я, а после сложете леда в каквото измислите (може пак в уиски). Ако похвали уискито (а непременно ще го похвали), разкрийте тайната и му предложете да опита вълшебния продукт в истински, топъл вид. Непременно ще се съгласи."